Introduktion

Som mange andre der elsker at bygge modeller, har jeg altid gang i flere projekter på én og samme tid. Problemet er at jeg ofte bliver inspireret til at starte et nyt projekt før jeg har haft tid til at færdigøre det jeg er i gang med. Fritiden rækker jo langt fra til alle de ting jeg har lyst til at prøve.

Som medlem af modeljernbaneklubben DGMF (Dansk G Model Forening), får jeg en masse inspiration til nye modeller, og også mulighed for at få hjælp af andre til de ting jeg ikke selv ved nok om. G’et i klubbens navn står for skala G, hvilket vil sige skala 1:22,5, så de fleste ting jeg bygger er i denne skala.

Steffen Halkjær

6 tanker om "Introduktion"

  1. Flot stationsbygning. Du er kommet meget langt selvom udgangspunktet lader noget tilbage.
    Men vi har begge lært meget af processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.